Desinficering med SafeSpray er nemt og komfortabelt

Det behøver ikke at være tidskrævende at få desinficeret lokaler og overflader.

SafeSprays desinficeringsmetode er helt ideel til desinficering af hele arbejdspladser, kontor, restaurant, detail, fitnesscenter, dagsinstitution, forsamlingshus, uddannelsessted, transportmidler osv.

Se hvor let det er at desinficere med SafeSpray

Et trygt træningsmiljø

Crossfit Aros i Aarhus bruger SafeSpray til desinficering af bl.a. deres café, udstyr og maskiner, så det er sikkert for medlemmer og ansatte at træne og færdes i fitnesscentret.

Desinficering af kontaktflader og tekstiler

SafeSpray er perfekt at kombinere med almindelig rengøring, så alle kontaktpunkter og tekstiler med sikkerhed er desinficeret. På Blokhus By Camping bruges pistolen til at desinficere hytter, værelser og udlejningscampingvogne for at skabe endnu mere tryghed for deres gæster.

Garanti for renlighed

Flere gæster går ombord på skibet Agape for at opleve livet til søs. Mandskabet bruger bl.a. SafeSpray ved vagtskifte til hurtig desinficering af borde, bænke, roret og andre flader, som er svære at komme til og som flere berører i løbet af dagen, så det er trygt at færdes på båden.

En grundig desinficering af kontaktpunkter og overflader

Genstande som dørhåndtag, bordoverflader, kaffemaskine, stikkontakter, computere, tastaturer, toiletter, armaturer mv. er kontaktpunkter, som oftest har mange berøringer i løbet af en dag. Her er sprayeren et godt alternativ til at spare både tid, besvær og desinfektionsmiddel.

Undgå overførsel af virus og bakterier på legetøj

Det er ikke besværligt at få desinficeret meget forskelligt legetøj på én gang. Med SafeSpray er opgaven klaret hurtigt og nemt, så alle fladerne er desinficeret og fri for både bakterier og vira.

Desinficering i campinghytte

Video fra en lynhurtig desinficering i en campinghytte på Aarhus Camping. Med SafeSpray er det nemt at sikre hytter, campingvogne, fællesarealer m.m. mod uønskede bakterier, vira og Covid-19, og dermed give kunder og ansatte en ekstra tryghed på campingpladsen.

Kontakt os:

Ønsker du yderligere information eller et tilbud, er du velkommen til at skrive til os