Nem, effektiv og sikker desinfektion af overflader med SafeSpray

Vores SafeSpray benytter en elektrostatisk teknologi, der gør det muligt at belægge en overflade – hurtigt og ensartet – med en desinficerende opløsning.

SafeSpray er en professionel sprøjtepistol, der har revolutioneret måden hvorpå man desinficerer. Med sprayeren har du mulighed for effektivt at påføre desinfektionsmiddel på overflader, så du er sikker på en optimal renhed i dine lokaler.

Hvordan virker elektrostatisk desinficering?

SafeSpray fungerer som en elektrostatisk applikator, der giver en elektrisk ladning til desinfektionsvæsker.

Sprayeren giver en elektrisk ladning til desinfektionsmidlet, der sprøjtes ud af dysen i meget små og lette dråber.

Desinfektionsvæsken fungerer nu som en magnet og tiltrækkes mod de overflader og genstande, der sprøjtes mod – dette gælder også ikke-synlige og svært tilgængelige områder. Denne tiltrækning sikrer en 360-graders dækning med den sprøjtede opløsning, og mens dråberne lægger sig, skaber de en desinficerende belægning.

Info til vores kunder: Få gratis udskiftet batteriet til din sprayer, hvis det lever op til følgende krav. Læs mere her

Vores elektrostatiske sprayers lader væsken to gange, så du er sikker på, at desinfektionsmidlet beholder sin polaritet i flere sekunder efter at væsken er sprøjtet ud af sprayeren.

Sprayeren er, som den eneste elektrostatiske sprayer, godkendt til det danske marked af Teknologisk Institut i Aarhus. Testen blev foretaget i juli 2020 efter den højeste norm for desinfektion af rum. Testgodkendelsen har EN 17272 – du kan se og downloade rapporten her.

Oplever du, at din sprayer ikke suger væske?

Det er heldigvis et ganske let problem, som du selv kan fikse. Brug et par minutter, følg vores guide og kom hurtigt videre med desinficeringen.

Vi har to løsningsforslag til problemet, og vi guider dig gennem i videoen her.

Du skal endelig give et kald til vores tekniske chef Sami, hvis du har spørgsmål. Fang ham på tlf. +45 89 80 00 00

Kontakt os:

Ønsker du yderligere information eller et tilbud, er du velkommen til at skrive til os